Lastnik domene https://www.tapete.si je podjetje INTERCONT proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., Gorenjska cesta 20, 1234 Mengeš, matična številka 5350379000, davčna številka SI 90981065, zavezanec za DDV, vpisano pri Okrožnem sodišču v  Ljubljani, dne 04.04.1990 (v nadaljevanju: podjetje).

Splošno

Splošni pogoji v nadaljevanju veljajo za sklepanje kupoprodajnih pogodb na daljavo s fizičnimi osebami preko spletne strani družbe INTERCONT proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., Gorenjska cesta 20, 1234 Mengeš, matična številka 5350379000, davčna številka SI 90981065. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu s predpisi s področja varstva potrošnikov, na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje. S spletno trgovino http://www.tapete.si (v nadaljevanju kot »spletna trgovina«) upravlja Intercont d.o.o., ponudnik storitev elektronskega poslovanja (v nadaljevanju kot »Trgovec«).

 

Z registracijo v spletno trgovino pridobi obiskovalec (v nadaljevanju »uporabnik« ali »kupec«) uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter uporabniško geslo, ki ga določi uporabnik sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Obiskovalec z registracijo potrdi in jamči, da je polnoletna, popolno poslovno sposobna oseba. Trgovec bo osebne podatke, ki jih obiskovalec navede ob registraciji, uporabljal in obdeloval za namene sklepanja in izpolnjevanja pogodb, sklenjenih na daljavo.

 

Z registracijo obiskovalec postane uporabnik. Z nakupom izdelka uporabnik postane kupec. S temi Splošnimi pogoji poslovanja se opredeljuje delovanje spletne trgovine, pravice in dolžnosti obiskovalca, uporabnika in kupca ter poslovno razmerje med Trgovcem in uporabnikom kot kupcem izdelkov iz ponudbe spletne trgovine.

 1. Dostopnost informacij

 

Trgovec se zavezuje, da bodo uporabniku vselej na voljo:

 

podatki o identiteti Trgovca (firma in sedež družbe, matična in davčna številka, register in številka vpisa v register);

kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo s Trgovcem (naslov elektronske pošte, telefon ipd.);

informacije o bistvenih značilnostih izdelkov oz. storitev iz ponudbe spletne trgovine, vključno z morebitnimi  poprodajnimi storitvami;

informacije o dostopnosti izdelkov oz. storitev iz ponudbe spletne trgovine;

informacije o cenah izdelkov;

način, pogoji in stroški dostave izdelkov oz. izvršitve storitev, predvsem rok dostave;

informacije o možnih načinih plačila;

podatki o časovni veljavnosti ponudbe iz spletne trgovine;

informacije o roku, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop;

informacije o možnih načinih vračila izdelkov;

informacije o postopku s pritožbo uporabnika ter podatki o kontaktni osebi Trgovca za stike z uporabniki.

 

 

 1. Ponudba izdelkov, rok dobave in prevzem

 

Ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja preko spleta pogosto in hitro spreminja. Vse slike poleg izdelkov so simbolične.

Trgovec bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku. Rok dobave izdelkov ob dostavi na dom, ki so na zalogi, je do 3 delovne dni od potrditve naročila za dostavne naslove v Sloveniji. Rok dobave izdelkov za osebni prevzem v izbrani enoti po Sloveniji je od 2-10 dni od potrditve naročila. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, predvideni rok dobave Trgovec sporoči uporabniku (kupcu) po elektronski pošti ob potrditvi naročila.

Uporabnik lahko ob oddaji nakupnega naročila določi naslednji način dostave oz. prevzema izdelkov:

 
DOSTAVA Z DOSTAVNO SLUŽBO: V tem primeru uporabnik (kupec) plača dostavne stroške. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD, ki nudi zanesljivo dostavo.
 
 
Stroški dostave
Stroški dostave paketa na dom so naslednji:
 
Za spletna naročila izdelkov v skupni vrednosti 60€ z DDV ali več je dostava brezplačna.
Za spletna naročila v skupni vrednosti manj od 60€ z DDV je strošek dostave 6,30€

 

 

Pogoji in stroški dostave veljajo samo na ozemlju Republike Slovenije. Za stroške dostave v druge države znotraj EU nas kontaktirajte.

 

 1. Načini plačila


Trgovec uporabniku omogoča naslednji način plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

– Neposredna bančna transakcija
– Plačilo po povzetju (Plačilo z gotovino po povzetju, plačilo kartico oz. plačilo z VALÚ denarnico. Dostava z DPD dostavno službo).
– PayPal

 

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na naslednje podatke:

 

INTERCONT proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.

Gorenjska cesta 20,

1234 Mengeš

Davčna številka SI90981065

Matična številka 5350379000

 

TRR: SI56 1010 0005 2012 268 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

 

SWIFT/BIC: BAKOSI2X

 

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 100011434). V polju koda namena lahko izberete GDSV ali OTHR. Naročeni izdelki bodo odpravljeni takoj po prejetem plačilu.

 

– Pay Pal (plačilne in kreditne kartice Mastercard, Visa,)

 

 1. Cene

 

Spletna cena velja za vse registrirane uporabnike spletne trgovine Trgovca in se lahko razlikujejo od rednih maloprodajnih cen podjetja Intercont d.o.o.. Akcijske cene v spletni trgovini https://www.tapete.si so veljavne samo za naročila, oddana v spletni trgovini in ne veljajo tudi za maloprodajne cene podjetja Intercont d.o.o..

 

Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave (glej točki 3. in 9.). Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov v spletni trgovini. Vse navedene cene veljajo v trenutku oddaje naročila in veljajo do sprejema novega cenika. Ponudba izdelkov velja dokler so izdelki prodajnega programa Intercont d.o.o. na zalogi oz. so v ponudbi. Popusti se med seboj ne seštevajo. Cene ne vsebujejo stroškov dostave, slednja je navedena v košarici oz. rubriki Pregled košarice.

 

Pridržujemo si pravico do napak pri cenah v spletni trgovini https://www.tapete.si, o čemer bomo kupca obvestili v 24 urah od oddaje naročila in mu povrnili morebitne stroške, ki so že nastali iz tega naslova.

 

 1. Postopek nakupa

 

6.1. Tehnični koraki, ki vodijo do sklenitve kupoprodajne pogodbe

 

V postopku nakupa so uporabniku (kupcu) na voljo naslednji tehnični koraki:

 

  

 • prijava v spletno trgovino z uporabo elektronskega naslova ali uporabniškega gesla, če si je uporabnik (kupec) že predhodno oblikoval uporabniški račun (glej tudi točko 1.);
 • iskanje posameznega izdelka v ponudbi izdelkov v spletni trgovini;
 • izbor izdelka za nakup;
 • dodajanje izbranega izdelka za nakup v nakupovalno košarico;
 • določitev količine izdelka za nakup v nakupovalni košarici;
 • pregled cene izbranega izdelka v izbrani količini, vključno z obračunanim davkom, če se ta obračuna;
 • izbor načina dostave izdelka (glej tudi točki 3.);
 • izbor načina plačila (glej tudi točko 4.);

pregled naročila z izbranim načinom dostave izdelka in obračunanimi stroški dostave, če se ti obračunajo, ter

seznanitev, da z oddajo naročila nastane obveznost plačila podjetju, potrditev in oddaja naročila, ter s tem zaključek nakupa (glej tudi točki 6.3. in 6.4.).

6.2. Tehnološka sredstva, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila

Pred oddajo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:

vidi in pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v nakupovalno košarico;

vidi in pregleda ceno posameznega izdelka ter skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka;

spreminja izbrano količino posameznega izdelka in izračuna novo ceno tako spremenjene količine;

odstranjuje izbrane izdelke, ki jih ne želi kupiti, iz nakupovalne košarice ter

Pred potrditvijo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav;

spreminja izbrani način dostave izdelka;

spreminja izbrani način plačila ter

pregleduje in potrjuje posamezne spremembe naročila.

 

 

6.3. Naročilo sprejeto

 

V spletni trgovini https://www.tapete.si je izdelke mogoče naročiti le z dostavo na naslov na  območju Republike Slovenije. Naročilo je mogoče oddati le v slovenskem jeziku. Naročilo postane veljavno s trenutkom, ko ga kupec odpošlje.

 

Po oddaji naročila uporabnik (kupec) od Trgovca po elektronski pošti prejme obvestilo, da je naročilo sprejeto in pisno obvestilo o pogodbenih določilih v obliki, ki zagotavlja njihovo hranjenje in kasnejšo uporabo. Razen možnosti odstopa od pogodbe uporabnik (kupec) po oddaji naročila ne more spreminjati vsebine naročila. Uporabniku (kupcu) so v njegovem profilu na spletni strani Trgovca vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini posameznega naročila.

Če izdelka ni na zalogi, bomo o tem kupca obvestili  takoj po oddanem naročilu in mu povrnili morebitne stroške, ki so že nastali iz tega naslova.

6.4. Naročilo potrjeno

Trgovec po prejemu naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi. Trgovec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave tudi telefonsko kontaktira uporabnika (kupca) na sporočeno kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila Trgovec uporabnika (kupca) po elektronski pošti obvesti o predvidenem roku dobave.

 

6.5. Blago odpremljeno

 

Trgovec v dogovorjenem roku naročene izdelke pripravi in odpošlje. V elektronskem sporočilu Trgovec obvesti kupca o pravici do odstopa od pogodbe in načinu izvrševanja te pravice ter navede naslov, kamor lahko kupec pošlje svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.

 

Naročeni izdelki bodo odpravljeni po prejetem plačilu, razen v primeru plačila po povzetju.

 

 1. Kupoprodajna pogodba

Trgovec uporabniku, ki kupi izdelek iz spletne trgovine, izda račun v pisni obliki. Kupoprodajna pogodba v obliki nakupnega naročila je v elektronski obliki shranjena na strežniku Trgovca in je uporabniku (kupcu) dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku. Za presojo določil kupoprodajne pogodbe se uporablja slovensko pravo.

 

 1. Naročilo z obveznostjo plačila

 

Z oddajo naročila se kupec strinja z vsemi pogoji nakupa in zavezuje k plačilu.

 

 1. Pravica do odstopa od nakupa, vračilo izdelkov

 

Za odstop od pogodbe veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila. Za odstop od pogodbe  se uporablja 43. člen Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa: “Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.”

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh od dne prevzema naročenih izdelkov Trgovcu na kontaktni elektronski naslov info@tapete.si. sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov Trgovcu v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Trgovcu.

 

Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu na naslov INTERCONT proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., Gorenjska cesta 20, 1234 Mengeš, najkasneje v roku 30-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani  in v originalni, nepoškodovani in nepolepljeni embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo.

 

Priložena mora biti kopija računa.

 

Za vrnjene izdelke Trgovec uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši Trgovec na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca). Koriščeni darilni bon Trgovec vrne v obliki dobropisa.

 

Potrošnik izpolni Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo ter ga odda na info@tapete.si ali po pošti na naslov Intercont d.o.o., Gorenjska cesta 20, 1234 Mengeš, Slovenija. Obrazec za odstop od pogodbe.

 

 1. Reklamacija

 

Trgovec zagotavlja reklamacijo izdelkov v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.

Kupec lahko izdelek reklamira, če izdelek nima lastnosti, ki jih je trgovec izrecno zagotavljal, če je trgovec poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini ali izdelki kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko prijavi reklamacijo na:

 

na e-naslov: info@tapete.si

na kontaktno telefonsko številko: +386 01 7291051

Ob prijavi reklamacije, se sestavi reklamacijski zapisnik. Na reklamacijskem zahtevku se popišejo izdelki, ki so predmet reklamacije in zapišejo kupčeve ugotovitve o napakah na izdelkih. Kupec ima pravico, da v reklamacijskem zahtevku navede način rešitve reklamacije ali je to zamenjava blaga, dobropis ali pa vračilo denarja. Obrazec za reklamacijo oz. vračilo blaga dobite TUKAJ.

Trgovec bo vsako reklamacijo ali pritožbo obravnaval v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Kupec sporoči reklamacijo na e-naslov: info@tapete.si, vrnjenemu blagu pa mora priložiti kopijo originalnega računa.

 

 1. Varnost

 

Trgovec uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov. Trgovec v te namene uporablja SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Za varnost je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter za ustrezno programsko in protivirusno zaščito svojega računalnika.

 1. Varstvo otrok in oseb z omejeno ali odvzeto poslovno sposobnostjo

Trgovec v spletni trgovini ne sprejema naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je mlajši od 18 let ali oseba z omejeno ali odvzeto poslovno sposobnostjo, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih zakonitih zastopnikov. Trgovec v spletni trgovini ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Trgovec brez izrecnega dovoljenja zakonitih zastopnikov ne bo sprejemal kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo osebe, mlajše od 18 let ali osebe z omejeno ali popolno odvzeto poslovno sposobnostjo, prav tako ne bo izdajal podatkov, sprejetih od teh oseb tretjim osebam, razen njihovim zakonitim zastopnikom.

 

Vsaka komunikacija, namenjena osebam mlajšim od 18 let ali osebam z omejeno ali odvzeto poslovno sposobnostjo, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala njihove zaupljivosti, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

 

 

 

13.Varstvo osebnih podatkov

 

Splošno

Z registracijo v spletno trgovino uporabnik dovoljuje, da Intercont d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Splošno uredbo o varstvu podatkov in ostalo zakonodajo s področja varstva podatkov.

Intercont d.o.o. (v nadaljevanju: trgovec) zagotavlja, da vse osebne podatke uporabnikov spletne trgovine in vse ostale podatke, zbrane v postopku registracije in nakupa, obdeluje zakonito ter le v obsegu namena zbiranja teh podatkov, da jih ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, ter da so vsi osebni podatki uporabnikov zaupni. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu Trgovec posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

O obdelavi osebnih podatkov si lahko več preberete na slednji povezavi: https://tapete.si/politika-zasebnosti/.

 

 

 

 

 1. Piškotki in IP naslovi

 

 

 

Piškotki, ki jih uporablja večina današnjih spletnih strani doma in v svetu, omogočajo hitro, prijazno in enostavno sodelovanje med vami in spletno stranjo ter vam omogoča prijazno uporabniško izkušnjo v primeru, da privolite v njihovo uporabo. S pomočjo nekaterih piškotkov lahko vzorčimo in segmentiramo obiskovalce in s tem zagotovimo vsebine, ki so najbližje interesom in preferencam posameznega spletnega uporabnika. Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

 

 

 

V okviru uporabe spletne strani in spletne trgovine podjetja Intercont d.o.o. se uporabljajo sledeči »piškotki«:

 

Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.

Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

 

 

O piškotkih in njihovi uporabi si lahko več preberete v politiki zasebnosti na tej povezavi: https://www.tapete.si/politika-zasebnosti.

 

 

 

 

 

 1. Politika zasebnosti

 

Del teh Splošnih pogojev poslovanja je tudi Politika zasebnosti, ki je dostopna TUKAJ.

 

 

 

 

 

 1. Mnenja uporabnikov in ocene izdelkov

 

 

 

Mnenja, komentarji in ocene izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjene skupnosti uporabnikov.

 

 

 

Trgovec ne odgovarja za vsebino mnenj, komentarjev in ocen izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci. Trgovec ima pravico, da pred objavo pregleda mnenja, komentarje in ocene  in ne objavi tistih, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča, žaljiva, obscena ali po mnenju Trgovca ne nudijo koristi drugim uporabnikom ali obiskovalcem spletne trgovine. Trgovec ne odgovarja za informacije v mnenjih, komentarjih in ocenah ter se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz teh informacij.

 

Z oddajo mnenja, komentarja ali ocene se uporabnik oziroma obiskovalec izrecno strinja s pogoji uporabe in Trgovcu podaja osebno privolitev Trgovcu za objavo dela ali celotnega besedila v vseh elektronskih in drugih medijih, z navedbo imena avtorja. Trgovec ima pravico vsebino mnenja, komentarja ali ocene uporabljati časovno neomejeno  v reklamne namene vključno z objavo v oglasih ali drugih trženjskih komunikacijah.

 

 

 

 1. Odgovornost

 

 

 

Čeprav se Trgovec trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, ki so naprodaj v spletni trgovini, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

 

 

 1. Pritožbe, spori in uporaba prava

 

 

 

Trgovec spoštuje veljavne predpise s področja varstva potrošnikov. Trgovec ima vzpostavljen učinkovit sistem obravnavanja pritožb in ima določeno osebo, s katero se v primeru težav uporabnik (kupec) lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Uporabnik (kupec) se v primeru težav lahko po pomoč obrne na tel. št.: 01 7291051. Pritožbo lahko uporabnik (kupec) odda na elektronski poštni naslov prodaja@intercont.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

 

 

Trgovec bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in v nadaljnjih osmih dneh obvestil uporabnika (kupca) o poteku postopka. Trgovec si bo prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med Trgovcem in uporabnikom (kupcem) izključno krajevno pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

 

 

 

Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med Trgovcem in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesno pravo.

 

 

 

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

 

 

 

 

 

 1. Spremembe splošnih pogojev poslovanja

 

 

 

Trgovec lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine Trgovca, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Splošne pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani https://www.tapete.si. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

 

 

 

Uporabnik,  ima pravico kadarkoli  preklicati svojo registracijo. Preklic registracije se naredi tako, da uporabnik s pisno izjavo Trgovcu sporoči preklic.

 

 

 

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov v naši spletni trgovini!

 

 

 

Splošne pogoje poslovanja je sprejel direktor družbe Intercont d.o.o. v Ljubljani, dne 17.08.2023.